Lisse

Boekhouder Lisse een professionele zzp-boekhouder die persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan. Wij zeven zeven dagen per week open en ook na 19.00 uur bereikbaar. Uw administratie kunt u bij ons vertrouwd uit handen geven zodat u zich kunt richten op waar u goed in bent. Honderden ondernemers gingen u al voor. Vaste prijs is 80 euro excl btw per maand.

Dè specialist voor zelfstandigen

Door onze jarenlange ervaring met zzp’ers en hun boekhouding en administratie, kunt u ons gerust een zzp-specialist noemen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u van het juiste advies voorzien. Niet voor niets vragen zzp-klanten Boekhouder Amsterdam regelmatig als klankbord. Een service die wij graag leveren en die wij als onze meerwaarde zien. Maak er gebruik van!

Advies op maat

De wet- en regelgeving omtrent zelfstandigen verandert regelmatig. Wij zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u daarom goed adviseren. Dat scheelt u veel tijd, u hoeft zich niet in te lezen en alle ontwikkelingen niet bij te houden. Ook kunnen wij u helpen aan een antwoord op veel gestelde vragen als:

 •  Hoeveel opdrachtgevers heb ik nodig?,
 • Heb ik recht op een zelfstandigenaftrek?,
 • Van welke fiscale voordelen kan ik gebruik maken?,
 • Zal ik de auto zakelijk of privé gaan rijden?,
 • Mag ik mijn partner een arbeidsbeloning toekennen?

Lisse

Maximale bereikbaarheid

Als zelfstandige gaat het werk vaak ook buiten kantoortijden door. Dat begrijpt Boekhouder Lisse als geen ander. Daarom kunt u ons iedere dag van 08- 22.00 u bereiken, zeven dagen per week. Een unieke service die u bij veel andere administratiekantoren niet krijgt.

Startersbegeleiding

Wij bieden u als startende zzp’er gratis startersbegeleiding aan. Een unieke service die u in het zadel helpt. Een eerste en belangrijke keuze waar wij u bij kunnen helpen is die voor de juiste ondernemingsvorm.

Omdat Boekhouder Lisse goed op de hoogte is van alle wet- en regelgeving kunnen wij u ook wijzen op de fiscale aftrekposten en vrijstellingen die er zijn en waar u gebruik van kunt maken.

Auto van de zaak?

Ook als u gebruik wilt maken van een auto voor de zaak komen daar veel randzaken bij kijken. Zeker voor de fiscus is het belangrijk om te weten of u de auto alleen zakelijk of ook privé wilt rijden. Afhankelijk van het type en het bouwjaar van de auto zijn er diverse fiscale voordelen waar Boekhouder Lisse u op kan wijzen.

l
Aftrekposten voor u als zzp’er
Een bijkomend voordeel van zelfstandige zijn is dat u ook gebruik kunt maken van aantrekkelijke aftrekposten. Ze veranderen regelmatig, maar Boekhouder Amsterdam is altijd van de laatste stand van zaken op de hoogte. Hieronder een voorbeeld van aftrekposten die wellicht ook voor u aantrekkelijk kunnen zijn.
• Zelfstandigenaftrek
Besteedt u jaarlijks minimaal 1.225 uur (23,5 uur per week) aan uw eigen onderneming, dan heeft u recht op de zelfstandigenaftrek. Ook reistijd telt mee. Evenals de tijd die u besteedt aan netwerkbijeenkomsten, social media en andere zaken die met uw onderneming te maken hebben. De zelfstandigen aftrek is op dit moment (2020) € 7.030.

 • Startersaftrek
  Bent u net begonnen als zzp’er? Dan is er voor u nog meer voordeel. Startende zzp’ers, die voor zelfstandigenaftrek in aanmerking komen, krijgen namelijk de eerste drie jaar (of drie maal in de eerste vijf jaar na de start van hun bedrijf) nog een extra startersaftrek van € 2.123,- (2020).
 • Premie arbeidsongeschiktheid
  Bent u verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid, dan is deze betaalde premie aftrekbaar. Let wel, de premie is niet aftrekbaar op uw winst- en verliesrekening. De betaalde premie trekt u af op uw aangifte inkomstenbelasting.
 • Fiscale oudedagsreserve

Als zzp’er kunt u 9,44 procent van uw winst (met een maximum van € 9.218) reserveren voor uw oude dag. Dit heet de Fiscale Oudedags Reserve (FOR). Let op dit is uitstel van betaling. tzt dient u wel af te rekenen.

 

Boekhouder Lisse

 • Meewerkaftrek of arbeidsbeloning fiscaal partner
  Werkt uw fiscaal partner meer dan 525 uur per jaar mee aan uw zaak dan kunt u de zogeheten meewerkaftrek toepassen. Daarmee kunt u een bepaald percentage aftrekken van de winst en betaalt u minder inkomstenbelasting. Het is per situatie verschillend of dit wel of niet aantrekkelijk is om te doen. Boekhouder Amsterdam geeft graag advies over uw situatie.

 

 • Autokosten

Veel zzp’ers gebruiken een auto voor hun zaak. Afhankelijk van hoe u de auto rijdt (zowel zakelijk als privé of alleen als auto van de zaak) en van het bouwjaar van de auto, gelden er aantrekkelijke aftrekposten voor de auto. Gebruikt u uw privé-auto ook voor uw zakelijke ritten, dan kunt u 19 cent per kilometer aftrekken van uw winst voor de inkomstenbelasting.

Rijdt u de auto zowel zakelijk als privé en gebruikt u die daarvoor meer dan 500 kilometer per jaar, dan geldt er een bijtelling over de nieuwwaarde van uw auto. Dat kan aardig in de papieren lopen. De aanschaf van een auto ouder dan 15 jaar kan fiscaal heel aantrekkelijk zijn.

U betaalt namelijk geen bijtelling maar een percentage over de dagwaarde van de auto, die vele malen lager ligt dan de nieuwwaarde. Bijkomend voordeel is dat u in dit geval veel autokosten zoals parkeergeld, brandstofkosten en reparaties, allemaal kunt aftrekken van uw winst.

 

Overstappen naar Boekhouder Lisse

Hopelijk bent u enthousiast geraakt over de informatie op deze website en wilt u ook graag gebruik maken van de kennis en kunde van Boekhouder Lisse.

Mocht u al bij een ander boekhoudkantoor of account aangesloten zijn, geen enkel probleem. Wij regelen de overstap kosteloos en moeiteloos voor u. Wij vragen uw dossier op en regelen alles zodat u er geen omkijken naar heeft. Onze overstapservice is helemaal gratis. 06-13936399.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s