Zandvoort

Boekhouder Zandvoort is de boekhouder voor de ZZP’ er. Heeft u een eenmanszaak in de badplaats, bel dan eens met ons, 06-13936399. Wij zijn zeven dagen per week open en u mag ook na 18.00 uur bellen, en we nemen nog op ook. Prijs is all-in en bedraagt 960 euro excl. BTW per jaar. Service staat hoog in ons vaandel.

Administratie bij Boekhouder in Zandvoort

Als ZZP’ er heeft u het druk. Omzet maken, netwerken, wel of geen reclame maken en natuurlijk ook nog de boekhouding doen.   De administratie is voor u wél belangrijk, maar het belangrijkste voor u is toch omzet maken. Voor een goede en solide financiële administratie zorgt boekhouder Zandvoort.

Zandvoort

 Wat doet Boekhouder Zandvoort

  • Het verzorgen van de complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc.
  • Het indienen van uw aangifte omzetbelasting per kwartaal of per maand
  • 7 Dagen per week twaalf uur per dag bereikbaar voor advies (ook na 17.00 uur en in het weekend)
  • De keus om per uur, per maand of per jaar te betalen.
  • Wij zijn uw vertegenwoordiger voor de Belastingdienst
  • Aan het einde van het boekjaar dienen wij de aangifte Inkomstenbelasting voor u in.
  • Wij geven wekelijks gratis tips via Twitter, Facebook en LinkedIn. Bekijk ook onze filmpjes op You Tube

 Digitaal aanleveren

U kunt uw administratie kan u ook digitaal aanleveren , maar zeker in het begin is het verstandig de boekhouding nog even in een ordner te verzamelen. Op beide manieren is uw administratie snel en voordelig geregeld.

Vaste jaarprijs

Boekhouder in Zandvoort werkt met zeer aantrekkelijke vaste prijzen. U weet dus altijd van te voren waar u aan toe bent.

 

Starten als ZZP’ er

Bij de start als ZZP’ er komt er veel op u af. Wij kunnen u bij alle processen bijstaan. ZZP-boekhouder begeleidt u bij het opzetten en inrichten van de administratie zodat u gemakkelijk en overzichtelijk aan de slag kunt met uw onderneming.

Elk jaar maken we een balans en winst en verliesrekening. Een jaarrekening is wettelijk niet verplicht voor de ZZP’ er en die kosten brengen wij niet bij u in rekening, dat is wel zo eerlijk.

Bent u startende ZZP’ er en wilt u meer indo, neem dan contact met ZZP-boekhouder op. Wij kunnen u vrijblijvend in een kosteloos, oriënterend gesprek vertellen wat wij voor u als startende ZZP’ er kunnen betekenen.

Jaarrekening

De jaarrekening is niet verplicht. Wilt u er toch een dan dient u extra te betalen. Het is een overzicht van de financiële situatie uit het afgelopen jaar. Het laten opmaken van de jaarrekening vindt op deskundige wijze plaats. Het is immers ons vak om ervoor te zorgen dat u tijdig over de volledige én juiste financiële gegevens beschikt.

Op de jaarrekening is de balans te vinden. Hierop staan uw bezittingen (inventaris, vorderingen en liquide middelen) en schulden (te betalen omzetbelasting, lening, eigen vermogen en crediteuren). Naast de balans maakt ook de winst- en verliesrekening deel uit van de jaarrekening. Daarop staat welke omzet uw bedrijf heeft gedraaid en welke kosten (exclusief btw) er zijn gemaakt.

 

 

Contact

  • Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Wij horen graag van u!
  • Telefoon: 06 1393 6399
  • Email: info@zzp-boekhouder.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s