Schilder

Schilder

Werk je als schilder in de bouw of schilder je alleen voor particulieren. Dan ben je druk bezig met je vak. Je moet opdrachten binnenhalen, contacten leggen met aannemers, facturen maken, controleren of ze – op tijd – betaald worden en dan ook nog de boekhouding en BTW-aangifte doen.

Dat is menig schilder te veel gevraagd. Daarvoor staat ZZP-boekhouder voor de schilder klaar. ZZP boekhouder is een betaalbare boekhouder. Eentje die gespecialiseerd is in de boekhouding van de zelfstandige en iemand die normale tarieven hanteert.

 

ZZP-boekhouder voor de schilder

Wij zijn een kantoor dat met u meedenkt en die zeven dagen per week bereikbaar zijn. Ook na werktijd. Dat vinden onze klanten wel zo lekker, zo kunnen ze gewoon eerst hun opdracht afmaken, het geld verdienen en in de avonduren of in het weekend langs de boekhouder.

Wij houden al administraties bij vanaf 80 euro per maand exclusief BTW. Zie ook onze video.

Verdrinkt u als ZZP’er in uw administratie? Terwijl u zich juist voor de volle 100 procent op het ondernemen wilt concentreren? Bel 06-13936399 of mail info@zzp-boekhouder.nl

Wij brengen snel structuur in al uw papierwerk. Of het nu gaat om

  • aangiften omzetbelasting,
  • inkomstenbelasting
  • of de balans en winst en verliesrekening:

infographic zzp boekhouder

 

 

 

 

 

 

 

 

ZZP-boekhouder zorgt ervoor dat u weer zonder zorgen kunt ondernemen.

Met bijna twee decennia ervaring is ZZP-boekhouder een financiële duizendpoot, die de ZZP’ er als doelgroep heeft.

ZZP-boekhouder is specialist voor de ZP’ er en verzorgt ook de boekhouding voor architect, stukadoor, tegelzetter, projectleider, timmerlieden, metselaar en de machinist.

 Fiscale tips voor schilder

Om de schilder op de hoogte te houden van het laatste nieuws verzorgen wij ook ZZP-tips aan Schildersvak. Klik hier om die fiscale tips voor de schilder te lezen.

  • Bel voor meer info 06-13936399
  • Mail naar info@zzp-boekhouder.nl

Volg ZZP Boekhouder ook op

Twitter

Linkedin

Facebook

 

Plaats een reactie